BowentherapieDe Bowen Techniek ® is een behandelmethode die al vele jaren met succes in Engeland en Australie wordt toegepast en sinds de jaren 90 naar Europa en Nederland is geïntroduceerd. Fysio Marlies Arkema is sinds 2011 Bowen therapeut in Leeuwarden. De Bowen Techniek is een krachtige, zeer doeltreffende behandelmethode, waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd wordt. Met de duim en wijsvinger wordt er met lichte druk een zachte rolbeweging over diverse spieren gemaakt en op specifieke weefsels zoals: huid, pezen, spieraanhechtingen en fascie (dit is een soort bindweefsel).

Een Bowen behandeling bevordert de genezing van het lichaam, vermindert pijn en zorgt ervoor dat geblokkeerde energie weer gaat stromen.

Bowen voor jong en oud: De behandeling is zacht, subtiel, ontspannend en doeltreffend en kan daardoor bij jong en oud en bij elke klacht toegepast worden. Deze zachte behandelmethode is pijnloos en geeft geen extreme reacties. Dit maakt de Bowen Techniek zo speciaal.

 

Bowen helpt en verlicht o.a. bij:

 

Bowen is doelmatig bij chronische aandoeningen:

Ik ben opgeleid tot Bowentherapeut bij de Bowenschool voor fysiotherapeuten. Ik ben lid van de Bowen Vereniging. (BV)

Nieuwsgierig geworden? Geef je op bij Fysio Marlies Arkema voor een Bowen behandeling tel: 06-13607412.(sms of whats app)

 

Zie voor meer informatie en ervaringen: www.debowenschool.nl

www.bowenvereniging.nl